Obradorvirtual - Consultoria Para Empresas Sobre Presencia Online | Subvenció d’e-commerce per comerços amb tendes físiques
424
single,single-post,postid-424,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Subvenció d’e-commerce per comerços amb tendes físiques

shop-cart-icon

02 may Subvenció d’e-commerce per comerços amb tendes físiques

 

La Generalitat te en aquests moments una línia de subvencions obertes per facilitar la creació d’e-commerce per establiments amb venda presencials. Aquesta actuació orientada a la promoció i l’impuls al comerç, serveis, artesania i moda, compta amb una partida d’1.500.000,00€, per projectes nous (no inclou actualitzacions ni modificacions de webs existents) que es realitzin aquest 2015.

shop-cart-icon

La data màxima per presentar la sol·licitud es el proper 12 de maig, preferentment per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, si escau, a través del Canal Empresa (http://canalempresaweb.gencat.cat)

Tot seguit us deixem amb alguns dels punts mes rellevants que cal tenir en compte

Qui es pot beneficiar?  Empreses (persones físiques o jurídiques) del sector del comerç, dels serveis l’artesania i la moda. s’entenen com serveis a la persona aquelles activitats empresarials que es relacionen a continuació: Serveis de reparacions. Agències de viatges detallistes. Tintoreria i bugaderies. Perruqueria i estètica. Bars i restaurants.

Quins requisits hem de complir?

 • disposar de manera permanent d’un establiment comercial a peu de carrer.
 • L’eCommerce ha de ser de nova creació quedant-ne excloses les accions de modificació o actualització d’eCommerce existents.
 • S’ha d’implementar un eCommerce disponible correctament en com a mínim dos idiomes, essent un d’ells obligatòriament en llengua catalana.
 • S’ha de contractar el projecte d’eCommerce a una empresa especialitzada del sector del Màrqueting digital.
 • L’eCommerce ha de disposar d’una passarel·la de pagament que es cenyeixi als estàndards del certificat de seguretat SSL (Secure Socket Layer), o en el seu defecte, apliqui un protocol de seguretat (per tal de garantir-ne la màxima seguretat) en la transmissió xifrada de les dades en les compres realitzades amb targeta de crèdit.
 • Els beneficiaris d’aquesta acció han de tenir una presència contínua en almenys dues de les Xarxes Socials Digitals més comunes (Fan Page a Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, etc…).
 • L’eCommerce ha de disposar d’un disseny adequat per tal de què sigui Responsive, i que faciliti la rapidesa de la compra, així com disposar d’una arquitectura web orientada als serveis.
 • La inversió mínima per a la creació de l’eCommerce ha de ser de 1.000,00 euros.
 • És indispensable que abans del 31 de desembre de 2015, la web d’eCommerce estigui perfectament operativa.

Quina documentació s’ha de presentar? Es requereix la següent documentació, a mes a mes, de la definida a les bases corresponents:

– Fotografia de l’interior i la façana de l’establiment a peu de carrer.

– Pressupost detallat de l’actuació.

Existeix algun límit? Solament es pot sol·licitar un ajut per beneficiari.

Que es pot subvencionar? Domini, Hosting, disseny, programació i manteniment de la pagina d’eCommerce de la pròpia empresa. Despeses de comunicació directament relacionades amb la promoció de les noves eines.

Quina quantitat es pot subvencionar? Fins al 50% de les despeses (IVA exclòs) amb un màxim de 3.000,00 euros. Seran tan sols subvencionables les factures emeses durant l’any 2015.

Quin son els criteris d’atorgament?

 1. a) El nombre d’idiomes diferents de l’eCommerce (fins a 25 punts).
 2. b) La varietat de sistemes de pagament (fins a 25 punts).
 3. c) La localització de l’establiment a peu de carrer dins la trama urbana consolidada (fins a 25 punts). d) El nivell d’activitat prèvia a les xarxes socials (fins a 25 punts).

Quina documentació específica cal presentar per a la justificació del projecte? Els beneficiaris dels ajuts han de presentar còpia de les factures que es relacionen al compte justificatiu simplificat.

Per informació mes detallada podeu visitar directament la web de la Generalitat, on trobareu les bases especifiques d’aquestes subvencions.

En cas de voler ajuda per presentar la documentació, assessorament o un pressupost, ens podeu contactar a Obrador Virtual sense compromís.

No Comments

Post A Comment