Obradorvirtual - Consultoria Para Empresas Sobre Presencia Online | Tranformació Digital: Floristeria Pètals Torredembarra
16040
single,single-post,postid-16040,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Tranformació Digital: Floristeria Pètals Torredembarra

petals aparador 2

29 sep Tranformació Digital: Floristeria Pètals Torredembarra

Encetem un cicle d’entrevistes a petits negocis locals que han apostat per la innovació tecnològica, ja sigui amb una web, un ecommerce o impulsant campanyes a les xarxes socials.
Avui us portem una botiga que és tot un referent d’originalitat, bon gust i molt bon tracte. Si sou de Torredembarra o rodalies segur que ja coneixeu la floristeria Pètals. Tant la Pepi com l’Ignasi, propietaris, s’han format mitjançant cursos i monogràfics oferts per ObradorVirtual, en xarxes socials i com gestionar-les. També han comptat amb el nostre suport per fer alguna campanya puntual d’anuncis a Facebook i sobretot, tenen una web fantàstica ( modèstia apart) dissenyada i creada per ObradorVirtual, que els ha permès arribar a un públic mundial i rebre comandes de diferents parts del món!

T’interessa aplicar novetats digitals al teu petit negoci? Tenir una web professional? Potenciar les teves xarxes socials? Ara és el moment! Fins el 18 d’octubre aprofita la subvenció per la transformació digital de la Generalitat de fins a un 50%. Per més detalls consulta les bases en aquest enllaç o contacta amb nosaltres!

 

Tienda petals 1
1. Abans de res, i pels qui no us coneguin, ens feu cinc cèntims del vostre negoci?
Som la Pepi i l´Ignasi, de la Floristeria Pètals ,i ens podeu trobar al Carrer Lleida nº3 de Torredembarra. Vam obrir al Desembre de 2002, aquest any fem 15 anys complert dedicats a l´Art Floral. Ens hem format a l´Escola Catalana d´Art Floral de Barcelona i constanment estem fent cursos i monogràfics específics per estar al dia en tendències de decoració i tècniques constructives. Ens apassiona el món creatiu i per això vam decidir obrir la floristeria.

El nostre punt fort son els treballs personalitzats i fets a mida de cadascú. Destacar també les nostres creacions en Flor Artificial, els Rams de Núvia en flor preservada, els Detalls pel Cabell, Espelmes decorades i personalitzades…etc.

petals aparador 2

 

Tienda petals 22. Quan us vau adonar que necessitàveu tenir una presència digital i com ho esteu gestionant?
Quan encara no teniem ni tan sols internet, una amiga nostra ens va comentar que parlaven de nosaltres en Foros de Núvies.
Això ens va fer pensar en la importància d´estar en aquest món digital. Per un altre costat, els propis clients ens demanaven informació per correu electrònic i ens preguntaven si teniem Web per veure treballs nostres.

Aleshores després de pensar i reflexionar, vam tenir l´oportunitat d´assistir als cursos de l´ObradorVirtual, sobre Xarxes Socials. En aquests cursos, gràcies a les explicacions d´Ivan Obradovic, vam veure que les Xarxes Socials les podem convertir en un aparador més dels nostre negoci. Ens vam adonar que cada cop hi ha més gent conectada a internet, i que els clients, moltes vegades, quan venen a la botiga ja s´han informat abans a les Xarxes : Web, Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter…etc.

El primer que vam fer és obrir pàgina de Facebook, on penjaven fotos dels nostres treballs. Posteriorment i gràcies al curs, vam anar obrint altres xarxes i finalment amb ObradorVirtual vam crear la nostra pàgina Web, que ho engloba tot.

petals 1
3. A nivell pràctic, que us ha aportat estar a les xarxes i tenir una web?
Donat que estem en un món on la imatge té prioritat, la Web a nivell pràctic ens dona més visibilitat, i ens permet ampliar el mercat, arribant a altres punts fora de la població, des d´on ens arriben comandes. La Web ens ajuda a que una persona pugui veure el que fem ( amb les fotos dels nostres treballs ) i pugui fer els seus encàrrecs i consultes.
A nivell pràctic dintre de les aplicacions, cal destacar el WhatsApp.
Una eina de comunicació ràpida i molt efectiva.
En la nostra feina ho fem servir per concretar les dades a l ‘ hora de fer les entregues, les dedicatòries, ..etc. Així com passar foto de l’ entrega i el Treball floral, detall que agrada al Client.

També quan ens truca un client per fer un encàrrec, sempre preguntem com ens han trobat, tots diuen que han buscat a Internet.
També preguntem quines paraules han posat al buscador, tots coincideixen en posar: Floristerias Torredembarra.
I afegeixen que els ha sortit la nostra Web, l’ han visitat, els hi agradat, i han decidit trucar-nos per fer la consulta

petals 2
4. Molts companys amb petits negocis encara són reticents a invertir en despeses relacionades amb el món digital ( tenir una web, un gestor de continguts o de xarxes socials, campanyes publicitàries,…). Que els hi diríeu?
Considerem que el fet de estar present a les Xarxes Socials i TENIR UNA WEB ÉS TOTALMENT POSITITU. És una inversió més dintre del negoci per millorar i aconseguir més clients, aumentar les vendes, tenir més visibilitat, …etc.

Tot el tema d´Internet i Xarxes Socials, és una realitat que està i no podem evitar, podriem dir que “ SI NO ESTÀS A INTERNET NO EXISTEIXES”, doncs quan et parlen d´un lloc on anar, d´una botiga nova, d´un restaurant…etc., el primer que fem és buscar-ho a internet i a les Xarxes Socials i mirem, el què fan, on son i les opinions dels clients….etc.
Un altre punt important, en aquest món digital, és el fet de tenir mòbils intel.ligents. Portem l´internet a la mà, i en qualsevol lloc i qualsevol moment et poden veure, visitar i contactar…etc. Avui en dia la comunicació és molt ràpida, i interactiva amb els clients, cal aprofitar-ho.
Mil gràcies Pepi i Ignasi!
Us convidem a visitar la seva web www.floristeriapetals.cat i a seguir-los a les xarxes socials.

 

No Comments

Post A Comment