Obradorvirtual - Consultoria Para Empresas Sobre Presencia Online | El cas Thurman – article de Salvat Comunicacio
310
single,single-post,postid-310,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

El cas Thurman – article de Salvat Comunicacio

24 feb El cas Thurman – article de Salvat Comunicacio

Us presentem un article molt interessant del nostre amic Jordi Salvat sobre el cas Thurman.

umaUna fotografia  en què l’actriu Uma Thurman oferia una imatge facial molt diferent de la que ens té acostumats va revolucionar les xarxes socials aquesta segona setmana de febrer.  Impactats de fa uns mesos dels retocs facials de la seva  col·lega Renee Zellveger – amb coincidència general el discutible encert del cirurgià plàstic de qui va ser fa uns anys la grassoneta Bridget Jones– va encendre les alarmes 2.0. Una altra que passa els quaranta anys, passa pel quiròfan i surt pitjor del que havia entrat va ser el pensament que es va estendre entre els cinèfils i els menys cinèfils.

 

Ja teniu Facebook i Twitter plens de lamentacions, crítiques, humor de tota mena i fotomuntatges al voltant de la qui va ser mussa de Tarantino. Els mitjans tradicionals també es van fer ressò dels suposats fatals retocs facials de l’actriu nord-americana i les tertúlies a les ràdios, televisions i als bars van fer l’agost. Finalment, la Thurman apareix dijous a la televisió amb la seva imatge de sempre i afirmant que potser s’havia passat amb el maquillatge: “Suposo que a ningú li va agradar el meu maquillatge”. I a tots se’ns queda cara de tontos.

Què ha passat? Hem tornat a caure a les urpes de les xarxes socials i el seu afany de rapidesa sense contrastar, de ser els primers a fer un comentari enginyós, a deixar-nos portar pel gregarisme…? O hem estat víctimes d’una preparadíssima campanya publicitària al voltant de qui va ser protagonista de Pulp Fiction, pel·lícula de culte que curiosament aquests dies fa vint anys de la seva estrena. Thurman està promocionant la minisèrie The slap.  Sigui com sigui, ens han tornat a colar un gol per l’esquadra.

Tot i això, no estaria de més aprofitar fer una certa reflexió al voltant de perquè cada cop més actrius i dones que es guanyen la vida amb la seva imatge passen pel cirurgià plàstic quan canvien el tres pel quatre a la primera xifra de la seva edat. O abans fins i tot. D’actors també n’hi molts que passen pel quiròfan perquè la cara aparenti més joventut -amb més o menys sort- i no es genera el rebombori mundial que hem viscut amb els casos Thurman o Zellveger.

 

Article original al blog de salvatcomunicacio.

 

No Comments

Post A Comment