Obradorvirtual - Consultoria Para Empresas Sobre Presencia Online | Subvencions per a la transformació digital de comerços (2017)
16026
single,single-post,postid-16026,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Subvencions per a la transformació digital de comerços (2017)

website-1624028_1280

26 jul Subvencions per a la transformació digital de comerços (2017)

 

El Departament d’Empresa i Coneixement ha publicat les bases de la segona línia d’ajuts destinada a empreses individuals, associades o agrupades de comerç i del sector de l’artesania i la moda.

website-1624028_1280

Els incentius publicats avui s’adrecen a empreses individuals, associades o agrupades de comerç i del sector de l’artesania i la moda; i inclou 4 línies d’ajuts: la de la participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals a Catalunya; la de transformació digital; el programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments; i el de la promoció i comercialització dels productes artesans.

 

El termini per acollir-se a aquests ajuts s’obrirà a mitjans de de setembre.  El programa de subvencions al comerç per a 2017 es completa amb les 3 línies publicades a l’abril del foment de la competitivitat de l’empresa a través  de les entitats, la línia d’ajut a la participació d’empreses artesanes a fires professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional; i la línia d’internacionalització de la moda.

 

Com a empresa especialitzada en Presencia online i estratègia digital, des d’Obrador Virtual us volem explicar quines accions dins d’aquesta línia d’actuació són subvencionables. Ja sabeu que tant per informació i pressupost sense compromís ens podeu contactar per email, xarxes socials o telèfon!

online-1673585_1280

Dins de la línia de Transformació digital l’objectiu es motivar la incorporació de noves tecnologies digitals per augmentar el desenvolupament dels negocis i empreses, la millora de la productivitat i l’eficiència de l’estalvi de despeses a través de projectes que permetin adaptar-se al nou model de negoci on es potenciï la omnicanalitat, creant estratègies que integrin botiga física i online per millorar l’experiència de compra del clients.

 

Es poden acollir a aquest ajut les empreses de comerç, serveis, artesania i moda per projectes que millorin el grau tecnològic de l’empresa en els següents àmbits:

  1. Presència a internet: crear una pàgina web presencial amb l’objectiu de donar a conèixer l’empresa i els seus productes o serveis a la xarxa. L’ajut cobrirà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 500 euros.
  2. Xarxes socials: alta i gestió dels perfils corporatius a les principals xarxes socials. La línia cobrirà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 3.000 euros.
  3. Comerç electrònic: crear la botiga online a partir d’un establiment físic. La línia cobrirà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 3.000 euros.
  4. Màrqueting digital: promocionar i comunicar a nivell online amb l’objectiu d’incrementar vendes, fidelitzar clients, crear marca, etz. La línia cobrirà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 3.000 euros.
  5. Digitalització de l’establiment a peu de carrer: dotar a l’establiment físic de tecnologies digitals per aconseguir un avantatge competitiu. L’ajut cobrirà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 6.000,00 euros

 

Per acollir-se a línia l’empresa beneficiària ha de tenir com a mínim un establiment a peu de carrer a Catalunya. També és necessari que els projectes a subvencionar es duguin a a terme a través d’empreses especialitzades del sector que puguin acreditar la seva experiència; que el projecte estigui operatiu abans del 31 de desembre de 2017, i que les solucions tecnològiques que ho requereixin han d’estar disponibles català. La inversió mínima subvencionable és de 1.000 euros i el límit màxim de subvenció per aquest programa és de 6.000 euros.

 

Pel que fa a les despeses subvencionables es contempla, entre d’altres, per a la creació, disseny i posicionament de pàgines web, per a la contractació d’una empresa externa que ofereixi el servei de community management, pel posicionament web o SEO, o per a sistemes de mesura del tràfic de persones a les diferents àrees de la botiga.

 

3

 

Si teniu qualsevol dubte o pregunta, ens podeu contactar enviant un missatge a través d’aquest formulari

Nom (obligatori)

Correu (obligatori)

Missatge

No Comments

Post A Comment